Холивудската звезда Брус Уилис е влязъл в аптека без  маска

...
Холивудската звезда Брус Уилис е влязъл в аптека без  маска
Коментари Харесай

Изгониха Брус Уилис от аптека - бил без маска

Холивудската звезда Брус Уилис е влезнал в аптека без  маска и незабавно е магазина, оповестяват непознати медии.
Присъстващите в обекта били възмутени, тъй като Уилис даже не употребявал шала на врата си като маска, написа " Page Six ". В последна сметка той напуснал магазина, без да си купи нищо.
 Брус Уилис продаде приказно имение на Карибите за 27 млн. $ (СНИМКИ) Брус Уилис продаде приказно имение на Карибите за 27 млн. $ (СНИМКИ)
Холивудският екшън артист Брус Уилис и брачната половинка му Ема Хеминг продадоха имението си на островите Търкс и Кайкос в Карибския район. О...
Снимката на пазаруващия без маска Уилис бързо обиколи обществените мрежи и той беше остро подложен на критика, в това число и звезди. Те го упрекнаха, че не съблюдава разпоредбите в миг, в който случаите против ковид в Лос Анджелис се усилват, написа Bg Voice.
Доскоро Уилис и цялото му семейство обществено призоваваха за сигурност по време на пандемията.
През октомври брачната половинка му Ема Хеминг разгласява фотография, на която с маски са тя, Брус и трите им дъщери. През юли тя се обърна към тези, които са против носенето на маски. „ Аз нося маска, с цел да запазя себе си, фамилията си и теб. Да, отегчително е, само че дали има други разновидности? Не са доста “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР